OVER KEK.STUDIO //

Ik ben Kim. Sinds enkele jaren voer ik, naast mijn reguliere baan, met k e k • s t u d i o mijn hobby uit. Het is begonnen om geld in te zamelen voor een goed doel. En dat doe ik nog steeds. Dit jaar is dat de Hersenstichting. Een deel van de opbrengst gaat dus altijd naar een goed doel. Jij blij, ik blij, zij blij 🙂

Soms komt er tijdelijk een product bij (bv. mondkapjes). De basis zal altijd de grafische ontwerpen blijven namelijk de posters: city-maps, geboorteposters en special-occasion-posters. Daarnaast heb ik ook de tiles: city-tiles en birth-tiles.

Ik maak alles zelf. Dus geen fabrieks- of productieproduct. En daar ben ik ook trots op. Elke kaart wordt zelf getekend, een huisje of hartje naai ik op de poster, en voor de tiles bewerk ik foto’s. Daarnaast zijn de mogelijkheden bij mij ook eindeloos. Blauwe city-map? Kan! Zwart-witte foto op de tile? Kan! Geef vooral je wensen door aan mij en we bespreken samen wat kan.

Groet!

Kim | k e k • s t u d i o